Heb je Hulp nodig?

Wij zijn er voor je.

Je kunt met ons bellen of chatten en we luisteren naar je.

Dagelijks tussen 16:00-18:00 en 20:00-22:00

Support toegewijd aan Delftse Studenten

Wij geloven in de kracht van het gesprek en de sterkte die voortkomt uit het bereiken van anderen. MoTiv zet zich in om een ondersteunend oor te bieden, begeleiding en middelen om je te helpen persoonlijke, academische of emotionele uitdagingen aan te gaan. Jouw mentale gezondheid is onze prioriteit, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je je nooit alleen voelt op je weg.

Motiv in Delft - drawing by Joram Boumans - living with loss

Jouw Mentale Gezondheid is Belangrijk voor ons

In een wereld die constant verandert en waar de druk van het dagelijks leven steeds toeneemt, is het gemakkelijk om je overweldigd te voelen. Soms lijkt het alsof je er helemaal alleen voor staat, maar dat is niet zo. Het is belangrijk om te onthouden dat je gevoelens geldig zijn en dat er hulp beschikbaar is. Of je nu te maken hebt met stress, angst, depressie of gewoon behoefte hebt aan iemand om mee te praten, we moedigen je aan om uit te reiken. Door de eerste stap te zetten en te praten over wat je doormaakt, zet je een grote stap richting welzijn. Je bent het waard om ondersteund te worden, en wij zijn hier om je te helpen die ondersteuning te vinden.

Neem contact op

Voel je je overweldigd? Op zoek naar een luisterend oor? Verbind met ons via een telefoongesprek, e-mail, of chat. Laten we samen deze stap zetten richting een gezondere jij

Dagelijks tussen 16:00-18:00 en 20:00-22:00

Wat is MoTiv?

MoTiv is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs en het bedrijfsleven bij de Technische Universiteit Delft en professionele scholen.

Het personeel van MoTiv heeft ervaring in het werken met studenten en docenten aan de TU Delft, InHolland en de Haagse Hogeschool, met de focus op de praktische waarde van motivatie in wetenschap en technologie.

Om aan uw behoeften te voldoen, ontwerpen wij onze trainingsprogramma’s en openbare bijeenkomsten zeer grondig in samenwerking met leden van de doelgroep of de opdrachtgever. Neem contact met ons op voor een gesprek, een lunch, of om andere vragen te bespreken.

motiv delft logo

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
For details read our privacy policy or cookie policy.