Mentale Gezondheid Steun & Coaching

Wij versterken jouw reis naar Mentale Welzijn

Welkom bij MoTiv, jouw baken van ondersteuning aan de TU Delft. In de zoektocht naar academische excellentie en persoonlijke groei is het natuurlijk om momenten van twijfel, stress en onzekerheid tegen te komen. MoTiv staat klaar om jouw pad te verlichten, met toegewijde mentale gezondheidssteun en coaching die specifiek is afgestemd op de uitdagingen waarmee studenten zoals jij worden geconfronteerd.

Ruimte voor jouw groei

Bij MoTiv geloven we in de kracht van zelfinzicht om de complexiteit van het studentenleven te kunnen navigeren. Onze diensten zijn ontworpen om te bieden:

✅ Persoonlijke Coaching

Duik diep in je persoonlijke doelen, uitdagingen en aspiraties via individuele sessies of in de dynamische setting van groepsworkshops. Onze aanpak is op maat gemaakt om jouw individuele groei, veerkracht en welzijn te bevorderen.

✅ Ondersteuning bij Mentale Gezondheid

Navigeer door periodes van stress, angst of onzekerheid met de ondersteuning van professionals die de unieke druk van het studentenleven begrijpen. MoTiv biedt een vertrouwelijke en compassievolle omgeving waarin je begeleiding en ondersteuning kunt zoeken.

✅ Kracht door Inzicht

Verkrijg waardevolle inzichten in je motivaties, gedragingen en emoties. Onze coaching- en ondersteuningsdiensten zijn gericht op het helpen van jou bij het nemen van geïnformeerde beslissingen over je studie, carrière en persoonlijk leven, wat leidt tot een meer vervullend en gebalanceerd bestaan.

Begin jouw pad naar Welzijn.

De eerste stap zetten naar het aanpakken van jouw mentale gezondheid en persoonlijke groei kan ontmoedigend zijn, maar je hoeft het niet alleen te doen. MoTiv staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke uitdaging en triomf. Of je nu op zoek bent naar een beter begrip van jezelf, strategieën zoekt om stress te beheren, of gewoon iemand nodig hebt om mee te praten, wij zijn er voor jou.

Neem vandaag nog Contact met ons op.

Ben je klaar om aan je reis naar een meer vreugdevol, gebalanceerd en krachtig leven te beginnen? Neem contact op met MoTiv voor meer informatie of om je eerste coachingsessie in te plannen. Ontdek de ondersteuning, begeleiding en gemeenschap die op je wacht aan de TU Delft.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
For details read our privacy policy or cookie policy.