Support Line
Een constructieve workshop voor je bestuur, groep of team

MoTiv kan je helpen bij het verbeteren van samenwerking, werkwijzen en vergaderen en (persoonlijk) leiderschap.

Het programma wordt aangepast aan specifieke vragen van de initiatiefnemers. Hier kun je zien welke focus je zou kunnen kiezen.
Student Support Chat line
Grief Group
Rouw groep, leer omgaan met je verlies
Studeren kan moeilijk zijn als je een familielid of vriend bent verloren, ook als het al een tijdje geleden is gebeurt. Daarom is het goed en heilzaam voor jezelf om in een veilige omgeving te praten met mensen die soortgelijke ervaringen hebben gehad.

Gebruik deze gefaciliteerde gesprekken, leer net iets beter met je verlies leven en sta jezelf toe om meer gelukkig of vredig te zijn terwijl je leert omgaan met je (gemengde) gevoelens en gedachten.
Student Support Chat line
previous arrow
next arrow

Wat bieden we aan?

Rouwgroepen

“Share with others”

Support

“Feel heard”

Team Training

“Learn to Collaborate”

Mental Health

“Know yourself”

Activiteiten

“What’s happening”

PhD & Staff

“Professionele Hulp”

Wat is MoTiv?

MoTiv is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs en het bedrijfsleven aan de TU Delft en beroepsscholen.

De staf van MoTiv heeft ervaring met het werken met studenten (Bachelor, Masters en PHD!) en docenten van de TU Delft, In-Holland en de Haagse Hogeschool, met een focus op de praktische waarde van motivatie in wetenschap en technologie.

We ontwerpen onze cursussen en openbare bijeenkomsten zeer grondig in samenwerking met leden van de doelgroep of de commissaris, zodat we aan je vraag kunnen voldoen. Neem contact voor een interview, een lunch, of om andere vragen te bespreken.

Voor wie is MoTiv?

Image students MoTiv TU Delft

Studenten in Delft

Begin aan je academische reis met meer dan alleen kennis. MoTiv, jouw partner aan de TU Delft, is er om niet alleen je intellect, maar ook je emotionele en sociale welzijn te voeden. Van persoonlijke coaching tot mentale gezondheidsbronnen, wij zijn toegewijd om je te helpen bloeien in elk aspect van je studentenleven.

Of je nu de uitdagingen van je eerste jaar navigeert of je voorbereidt op afstuderen, MoTiv staat aan je zijde. Laten we samen je doelen bereiken!

image student board MoTiv TU Delft

Bestuur van Verenigingen

Transformeer je studentenraad in een krachtpatser van effectieve samenwerking en leiderschap met de gespecialiseerde trainingssessies van MoTiv.

Op maat gemaakt om aan de unieke behoeften van je groep te voldoen, zijn onze workshops ontworpen om samenwerking te verbeteren, werkwijzen te verfijnen en persoonlijke leiderschapsvaardigheden te versterken.

Verhoog de prestaties van je raad en creëer een blijvende impact aan de TU Delft met de deskundige begeleiding van MoTiv.

Image of PHD researcher

Voor PhD Studenten

De PhD-reis aan de TU Delft kan veeleisend zijn, maar je staat er niet alleen voor. MoTiv biedt gerichte ondersteuning om je te helpen de strengheid van onderzoek in evenwicht te brengen met persoonlijk welzijn.

Ons ervaren personeel begrijpt de unieke uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd en biedt op maat gemaakte coaching en mentoring om je academische en persoonlijke groei te bevorderen. Omarm een holistische benadering van je PhD-reis met de uitgebreide ondersteuning van MoTiv

TU Delft campus

Medewerkers van de TU Delft

MoTiv is toegewijd om het personeel van de TU Delft te voorzien van hulpmiddelen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze programma’s, geworteld in de praktische toepassing van motivatie in wetenschap en technologie, zijn ontworpen om je onderwijs- en administratieve capaciteiten te verbeteren. 

Werk samen met ons voor trainingsprogramma’s en openbare bijeenkomsten die resoneren met je rol, waardoor je effectief kunt inspireren en leiden binnen de academische gemeenschap.

Waar kun je ons vinden?

motiv logo large

Voorstraat 60, Delft

Je kunt ons vinden op de Voorstraat 60 2611 JS.

Samen zijn we sterk!
Voel je je niet prettig in een omgeving die plotseling ontzettend veranderd is door corona maatregelen, en/of ben je bezorgd om je eigen situaties of die van je naasten thuis?

Neem contact met ons op.

info@motiv.tudelft.nl

015 2006060

stalpaert logo van der wiele
Logo RKKERK
Logo protestantse kerk
logo protestanse fondsen.nl
logo stalpaert van der wiele
logo kerk en wereld
motiv delft logo

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
For details read our privacy policy or cookie policy.