Grief Group
Rouw groep, leer omgaan met je verlies
Studeren kan moeilijk zijn als je een familielid of vriend bent verloren, ook als het al een tijdje geleden is gebeurt. Daarom is het goed en heilzaam voor jezelf om in een veilige omgeving te praten met mensen die soortgelijke ervaringen hebben gehad.

Gebruik deze gefaciliteerde gesprekken, leer net iets beter met je verlies leven en sta jezelf toe om meer gelukkig of vredig te zijn terwijl je leert omgaan met je (gemengde) gevoelens en gedachten.
Student Support Chat line
Support Line
Een constructieve workshop voor je bestuur, groep of team

MoTiv kan je helpen bij het verbeteren van samenwerking, werkwijzen en vergaderen en (persoonlijk) leiderschap.

Het programma wordt aangepast aan specifieke vragen van de initiatiefnemers. Hier kun je zien welke focus je zou kunnen kiezen.
Student Support Chat line
previous arrow
next arrow

Wat is Motiv?

MoTiv is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling in het onderwijs en het bedrijfsleven aan de TU Delft en beroepsscholen.

De staf van MoTiv heeft ervaring met het werken met studenten (Bachelor, Masters en PHD!) en docenten van de TU Delft, In-Holland en de Haagse Hogeschool, met een focus op de praktische waarde van motivatie in wetenschap en technologie.

We ontwerpen onze cursussen en openbare bijeenkomsten zeer grondig in samenwerking met leden van de doelgroep of de commissaris, zodat we aan je vraag kunnen voldoen. Neem contact voor een interview, een lunch, of om andere vragen te bespreken.

Bekijk ons aanbod

Rouwgroepen

“Share with others”

Support

“Feel heard”

Team Training

“Learn to Collaborate”

Coaching

“Know yourself”

Activiteiten

“What’s happening”

Waar kun je ons vinden?

Voorstraat 60, Delft

Je kunt ons vinden op de Voorstraat 60 2611 JS.

Samen zijn we sterk!
Voel je je niet prettig in een omgeving die plotseling ontzettend veranderd is door corona maatregelen, en/of ben je bezorgd om je eigen situaties of die van je naasten thuis?

Neem contact met ons op.

info@motiv.tudelft.nl

015 2006060